Kind und Jugend – najveći sajam dječje opreme je i ove godine oduševio!

Nedavno sam imala priliku posjetiti Kind und Jugend dječji sajam u predivnom Kölnu. Kao pravi zaljubljenik u dječju opremu godinama mu se rado vraćam, ovo je pravi raj za mene! Sajam je obilovao inovacijama i novim proizvodima za djecu, a posebno sam se fascinirala dobitnicima nagrade “Innovation awards”.

Dio te čarolije ste mogli pratiti i na profilu, gdje vas već čekaju moji osobni favoriti! Provjerite naglaske i u Vodiču 😉

Kind und Jugend sajam inovacija 2023Neke od najuzbudljivijih inovacija koje su mi privukle pažnju, bile su povezane sa sigurnošću djece u prometu. Inovativni sustavi za sigurnost djece u vožnji postaju sve sofisticiraniji, a neki su predstavili revolucionarne dizajne autosjedalica i sustave za pričvršćivanje.

Ovo je nevjerojatno važno za sve roditelje jer sigurnost naših mališana uvijek mora biti na prvom mjestu.

Dječje autosjedalice sajam 2023 Kind und Jugend Inovacija, koja je većinu posjetitelja ostavila bez riječi, je definitivno Beyond koncept s modularnom autosjedalicom firme BeSafe. Obavezno pogledajte video i uvjerite se sami.

Besafe Beyond koncept predstavljen na Kind und Jugend sajmu inovacija 2023Oduvijek su dječja kolica bila neizostavan dio opreme za roditelje, ali nove tehnologije i dizajni čine njihovu upotrebu još jednostavnijom i praktičnijom. Primijetila sam napredne modele koji omogućuju brzo sklapanje i rasklapanje kolica jednom rukom, čime se olakšava svakodnevni život roditeljima.

Ove nove značajke čine kolica udobnijima za djecu i praktičnijima za roditelje u pokretu. Dječja kolica nikad nisu izgledala bolje i funkcionalnije!
S obzirom na obujam predstavljenih inovacija i proizvoda, evo nekoliko najzanimljivijih:

Kind und Jugend dječji sajam kolicaTakođer sam bila oduševljena raznim inovacijama u svijetu dječjih igračaka. Od interaktivnih edukativnih igara do recikliranih igračaka koje potiču održivost i odgovornost prema okolišu, ovaj sajam je bio prava riznica za roditelje koji traže kvalitetne igračke za svoju djecu.

Moj osobni favorit je ujedno i dobitnik prestižne nagrade “Innovation awards”:

Modu dječja igračka pobjednik 2023 inovacijaDa, već sam pisala o toj igrački – i dalje je rado koristimo!

Jedan od vrhunskih trenutaka za mene bilo je istraživanje dodataka za dječja kolica, autosjedalice i općenito ostale korisne sitnice, koje nas spašavaju svakodnevno u ulozi roditelja. Vidjeti najnovije modne trendove za najmlađe i otkriti inovacije u tkaninama i materijalima bilo je inspirirajuće!Dodaci sajam inovacija

Premda je lista nominiranih proizvoda poduga (svakako je pregledajte!), zasigurno vas zanima – koji su to proizvodi odnijeli nagradu za inovaciju godine, pa evo lista pobjednika:

1. Vamos KLX – Osann

2. Minimeis Hero Parent Backpack – Minimeis

3. Xtend Ride On – Smartrike

4. B.Love 2in1 Pillow – Babymoov

5. Multicooking divider – Socialbean

6. Move Me – Naolima

7. Matratze Wind – Träumeland

Postoji i posebna dodatna nagrada, koju dodjeljuje “Midwives’ choice” pod pokroviteljstvom stranice njemačkih primalja “hebammen-testen” , a dobitnici su:

1. DuoGlider – Unilove

2. Modu Dreamer set – Modu

3. Move Mi – Naolima

Složiti ćemo se – konkurencija je bila jaka, ali kvalitetna 😉

Kind und Jugend dječji sajam inovacija 2023U zaključku, Kind und Jugend dječji sajam u Kölnu je bio izvanredan događaj za sve zaljubljenike u dječju opremu, poslovne partnere, inovatore i start-up firme, te roditelje.

Inovacije koje sam vidjela na sajmu su obećavajuće i donose svijetlu budućnost za naše najmlađe. Ne mogu dočekati da vidim kako će se ove inovacije razvijati i kako će olakšati život roditeljima diljem svijeta.

Do sljedećeg sajma,

Vaša Strollerica

Leave a Comment