O Strollerici

“Samo još jedna mama istraživačkog duha, sa sve 3 smjene, bezbroj zanimanja, dvaput toliko hobija, bez dana odmora.”

Dragi roditelji i svi ostali u studiju i režiji…

Želim Vam srdačnu dobrodošlicu na ovu stranicu!

Ime mi je Ines, ali se odazivam na Mini – tako me i vlastita majka zove. Točnije, kada čujem “Ines” prestrašim se i mislim da sam nešto krivo napravila. 28 mi je godina i teški sam avanturist. Trenutna adresa glasi na grad Stuttgart u Njemačkoj.

Ne baš tako davne 2010.godine sam upoznala svog najboljeg prijatelja i srodnu dušu, osobu jednako sklonu avanturama i nevjerojatno pozitivnog duha, najveću podršku u svim ludostima… i tu počinje cijela ova priča!

Prije više od 5 godina smo postali roditelji po prvi puta, a 2018.godine i drugi puta, te brojimo dva prekrasna dječaka, kako amerikanci vole reći – rainbow babies. Najviše uživamo u putovanjima, zajedničkim trenucima i druženjima s obitelji i prijateljima!

Inače nisam sinonim za zdravlje, tako da je nošenje naših beba (s moje strane) stalo sa njihovih 10 kila težine, premda sam veliki fan nosiljki i marama. Svakoj majci toplo preporučujem da se iskuša u tome!

U iščekivanju tih duga nakon kiše sam vrlo često imala priliku svako malo isprobavati nešto novo, a i sami smo posjedovali ne-tako-mali broj kotača. Uživam u testiranjima, trudim se voditi statistiku što je ispravnije moguće i težim objektivnosti pritom.

Voljela bih s vama podijeliti svoja dosadašnja iskustva, ali i ljubav prema kotačima koji će se tek zakotrljati našim ulicama!

Strollajmo skupa!