Recenzija: MODU Dreamer Kit igračka

*Ne sponzorirani, ne plaćeni sadržaj – proizvodi su dio osobne kolekcije.

Pročitali ste naslov i nije vam ništa jasno. Žena od kolica piše o nečem drugom? Pa, iz moje perspektive je legit, jer ima kotače 😀 Šalu na stranu. Naravno da su mi kolica ekspertiza takoreći, no kroz ovih osam (kud prije?!) godina “mamskog” staža, isprobali smo tonu opreme – čak i one bez kotača. Pisat ću povremeno o svemu, ne brinite, ali danas je fokus na jednoj genijalnoj igrački!

Igračke su do sada, u našem slučaju, bile kao trodnevna viroza.

Raspakiraju, tri dana veselja a zatim padne u zaborav. U konačnici, većina igračaka je bila uludo bacanje novca, jer su se banditosi radije igrali sa samim pakiranjem već s igračkom! Znate i sami, šuškavi papiri, karton – kome treba više?
Srećom, imali smo uvijek kome dati, posuditi, pokloniti, pa hajde, malo manje boli… Sve do sada.

Jednom je prilikom Junak sjedio kraj mene, i vidio reklamu za tu igračku. Kao i svako znatiželjno dijete, pitao je da mu pokažem o čemu se radi. Svidjelo mu se na prvu, a nakon par dana je pisao pismo Sv.Nikoli, u kojem je naveo kako njih trojica žele baš to! (Mhm… right, Junače, znamo da o sebi pričaš!)


Naša najbolja teta na svijetu je dječacima poklonila MODU. Bilo je to sredinom 11-og mjeseca 2020, malo je preduhitrila Nikolu. Stigao je paket na vrata, pustili smo njima da otvore i dočekaju poštu. Zabilježili smo kamerom, kao svi moderni roditelji, tu posebnu sreću. Junak je ponavljao kako mu je to poslala Zubić Vila, jer mu je večer prije ispao zubić.

Zašto je to, za nas, najbolja igračka na svijetu?

Tri mjeseca su prošla, a nema dana da nisu Modu uvrstili u neku od svojih igara.
Ako se igraju s alatima, buše Modu.

Ako se igraju kuhinje, Modu je stolica i dostavljač razvozi klopu na Modu-u.

Ljuljaju se na tome, gledaju crtić s Modu-om pod glavicama… doslovno svaki dan uzimaju tu igračku u ruke!
Sunčić uči hodati uz Modu.

Smajlić sve bolje i bolje balansira uz njega…

Modu je glavni protagonist i u paintball igri 😀

You get the point!

Grizli su ga, davili i mazali pekmezom – njegov stajling je sve podnio!

Sad kad znate sve već, odgovorit ću kratko na pitanja koja sam do sada dobivala na tu temu.
Koji ste set uzeli? Modu Dreamer Kit, s dodatnim setom kotačića (jer, tri dječaka, pa da se svi mogu istovremeno voziti).

U tom setu su inače: 7 velikih kocki, 18 spojnica, 4 pjenasta kotača, 4 obična kotača, knjižica s idejama (nikada je nismo pogledali hahahaha).Kako ga najčešće koristite? Mislim da je kompletan prethodni tekst odgovor na ovo 😉 nema kako ga nismo koristili! Dječaci su prije koji dan presudili našem stoliću u dnevnom, pa evo… Modu je i stolić po potrebi!


Šta se stvarno pere? Da. Modu se pere u perilici suđa. Stanu sve kocke u standardnu perilicu odjednom, bez ikakvih problema! (dokazni materijal je tu)

Da li je i za veću djecu? Nosivost je 30 kg, piše da su od 0-6 godina, no Junak će uskoro 8 i obožava Modu.

Da odmah preduhitrim one koji bi pitali da li je za manju djecu – Sunčiću je uskoro godina dana, a s Modu su se igrale i manje bebe, koje su nam bile u posjeti 😊 uostalom, koristim ga i ja (ups).Zašto je Modu tako poseban, i svi ga spominju? Na ovo mogu odgovoriti samo iz moje perspektive. Ovo je unisex igračka otvorenog tipa. To znači da su mogućnosti nebrojene i da potiče maštu. Nas je spasila za vrijeme lockdown-a, i znam je to tek početak.

Raste zajedno s djecom.

Povrh svega navedenoga, tu je i činjenica da su a) sigurnog sastava, te b) sve što vam “ode” možete dokupiti. Niste ograničeni na setove, svaki dio postoji i zasebno.

Neuništiv je, to znam jer je jedan maleni momčić uzgajao zube na Modu-u 😀

Nas je Modu osvojio, na prvu, drugu i svaku sljedeću. Premda se ovo klasificira kao reklama, vjerujte mi na riječ, ovo je najiskrenija moguća recenzija i toplo ga preporučujemo svima kojima se svidio.
Za kraj jedan detalj: pisali smo pismo Djedici, i Junak izjavi: “Ali mi smo htjeli Modu, a imamo ga već, pa ćemo samo to staviti pod bor, ok?”.

To govori sve.

PS. Ako imate Modu, slobodno napišite svoje iskustvo! Radujem se vašim komentarima!
PPS. Hvala Teta, još jednom!

Ne sponzorirana, ne plaćena objava – subjektivno/objektivno iskustvo korisnika s navedenim proizvodom.

7 thoughts on “Recenzija: MODU Dreamer Kit igračka”

 1. Pozdrav!
  Evo javlja se jedna nezadovoljna🙈
  Igračka me oduševila na prvu i uzeli smo je najmlađoj za 1. Rodj. Naravno da su se i starije dvije igrale s njime, to sam i očekivala. No kotači (oni manji) su svi popucali kod one plastike koja ih drži i sada propadaju unutar. Reklamirali ih, dobili nove ali opet isto. Osim toga, te rupe u spužvi se prošire, pa sve skupa nakon nekog vremena počinje ispadati kad se složi. Divna ideja, ali voljela bih da još malo dorade izvedbu.

  Reply
  • Ajme, stvarno?? Kod nas je više od godinu dana već, nismo imali takav problem. Dečki su te kocke grizli, radili rupe s olovkom, bojali pastelama, flomasterima, kupali se s njima… još su živi svi dijelovi 😅

   Reply
 2. Evo jos jedan zadovoljni korisnik. Da, i ja se sa svojom bebicom igram:) kada joj dosadi da gura po stanu(jos ga ne vozi nego ga jednom rukom gura) uzme bilo sto i ubacuje u rupe. To joj je jako zanimljiva igrica, a kada na drugu stranu to ne izade onda mama stupa na snagu i vadi:) ubacuje sve u svasta, stipaljke, zlicice, cetkicu za zube sve sto moze. Uglavno fora je, mi smo uzeli srednji set pa mi je zao sto nismo uzeli najveci. Kupili za prvi rockas i nismo se pokajali.

  Reply

Leave a Comment