Magija jezera Jasna i najnoviji model Joolz Day⁵

13.06.2024. imala sam čast sudjelovati kao predavačica na događaju koji se održao na čarobnoj lokaciji – jezeru Jasna u Kranjskoj Gori, Slovenija. Organizator ovog izuzetnog eventa bio je Baby Center, koji djeluje u Sloveniji i Hrvatskoj.
Strollerica Joolz event by Baby Center

Magična lokacija i besprijekorna organizacija

Jezero Jasna je jedno od onih mjesta gdje se priroda i čovjek susreću u savršenom skladu. Okruženje koje odiše magijom, s minimalnim uplitanjem čovjeka, pruža osjećaj mira i spokoja. Organizacija događaja nadmašila je sva moja očekivanja – sve je bilo besprijekorno. Hrana je bila iznimno ukusna, a osoblje izuzetno ljubazno i pažljivo, prilagođavajući se čak i posebnim prehrambenim potrebama gostiju.

Baby Center x Joolz event jezero Jasna Slovenia

Predstavljanje Joolz Day⁵ – savršenstvo u svakom detalju

Glavni naglasak događaja bio je na predstavljanju najnovijeg modela dječje opreme brenda Joolz – Day⁵. Riječ je o 2u1 kolicima koja nude pregršt fantastičnih detalja, nadmašujući ne samo svoje prethodnike, već i konkurenciju.

Joolz kao brend utjelovljuje sve ono najbolje što roditelji mogu poželjeti: neupitna kvaliteta, ekološki prihvatljivi materijali, održivost i inovativni projekt „1 kolica – 1 drvo“. Također, nude i desetogodišnju garanciju koja pruža dodatnu sigurnost. Svaka stavka njihove filozofije osjeća se i vidi u svakom modelu, a Day⁵ je najnoviji primjer savršenog spoja prirode i roditeljstva.

Joolz Day5 Strollerica prezentacija

Kao što znate, Day⁵ je odavno već kod nas na testu, i ovih dana slijedi detaljan blog post, kojem se i sama radujem! 💚

Aer+ – idealan za tople ljetne dane

Uz Day⁵, iskoristila sam priliku naglasiti superiornost Aer+ modela, savršenog izbora za nadolazeće tople ljetne dane. Već sam pisala detaljan blog o Aer+ kompaktnim putnim kolicima, koji su vrlo popularan izbor među roditeljima zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti.

Joolz Aer Plus Strollerica prezentacija

Lov na blago – edukativna zabava

Jedna od najzabavnijih aktivnosti bila je “lov na blago” koji je organizirao Baby Center. Dobivši knjižicu s izazovom, morali smo kroz nekoliko etapa doći do točnog odgovora. Šetajući predivnom šetnicom oko jezera Jasna, uz pomoć zemljovida, tražili smo mjesta s odgovorima – od starog mlina do kamenčića u potoku. Usput smo saznali mnogo zanimljivosti o Day⁵ kolicima.

Jezero Jasna lov na blago Joolz Baby Center Slovenia Hrvatska event

Iako je prognoza predviđala kišu, vrijeme je bilo na našoj strani i kiša je pričekala kraj svih aktivnosti.

Drugi dom – obiteljska atmosfera

Ovo je bio moj drugi event u organizaciji Baby Centera i Joolza, i mogu reći da je atmosfera bila više obiteljska nego poslovna, što se vidi i na slikama koje je snimio talentirani slovenski fotograf Domitrica.

Baby Center Hrvatska Slovenija obitelj

Posebna zahvala ide upravo njemu – učinio mi je veliku uslugu kada me po kiši fotografirao s Aer+ kolicima, na isti način kako sam slikala Aer model prije koju godinu. Na tom kratkom shooting-u smo se dobro nasmijali, zabavili, i… pokisnuli. 🥰

Joolz Aer vs Aer Plus Strollerica
12.07.2022. vs 13.06.2024 – od jezera do jezera, od Aer do Aer+!Na kraju, dijelim nekoliko slika kako biste i vi mogli uživati u ovoj magičnoj atmosferi.

Baby Center x Joolz event atmosfera

Nadam se da će vam ovaj prikaz dočarati barem dio ljepote i uzbuđenja koje smo doživjeli na jezeru Jasna. Sigurna sam da će nam upravo ova lokacija postati novo omiljeno stajalište na putu iz Stuttgarta!

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite podijeliti svoje iskustvo, slobodno ostavite komentar ispod!

Vaša Strollerica

 

*Sadržaj sponzorira Baby Center Hrvatska, svojim pozivom na ovaj event, na čemu se još jednom od srca zahvaljujem. Čast je biti dio ove male, ali velike obitelji!

** Sve slike su vlasništvo Aleksandra Domitrice, osim before/after slike, te se sukladno tome smiju koristiti isključivo uz prethodno pismeno odobrenje fotografa.

Leave a Comment